Λέβητες

Οι Λέβητες μας

Οι λέβητες μας κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας υλικά για να διασφαλίσουμε τη μακροζωία τους. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιούμε 5mm χάλυβα st 37.2 για το σώμα του λέβητα και 4mm INOX για την εστία και τον κοχλία. Αυτό μας δίνει τη βεβαιότητα ότι ο λέβητας μας θα αντέξει στο χρόνο και στις υψηλές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του.

Ο λέβητας διαθέτει επίσης σύγχρονο σύστημα τροφοδοσίας με ηλεκτροκινητήρα και σύστημα καύσης με φυσητήρα για αποδοτική και ασφαλή λειτουργία. Ο ηλεκτρικός πίνακας πολλαπλών λειτουργιών και το δοχείο στάχτης συμπληρώνουν τη λειτουργικότητα και την ευκολία στη χρήση του λέβητα. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο λέβητας μας θα σας παρέχει αξιόπιστη και αποτελεσματική θέρμανση για πολλά χρόνια.

Οικιακοί Λέβητες Βιομάζας

Οικιακός λέβητας πυρήνα-κουκουτσιού- ξύλου, κατάλληλος για την κάλυψη *2-3* κατοικιών μαζί, πολυκατοικιών ή μονοκατοικιών σε απόσταση. Μεγάλη απόδοση και οικονομία στο καύσιμο.

Επαγγελματικοί Λέβητες Βιομάζας

Οι επαγγελματικοί λέβητες βιομάζας κατασκευάζονται ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και τις ανάγκες σας , κατάλληλος για ξενοδοχεία (ζεστό νερό χρήσης),ελαιουργεία, φυτώρια με ενδοδαπέδια , πισίνες , τυροκομεία και οποιοδήποτε επαγγελματικό ή βιομηχανικό χώρο που χρησιμοποιεί ζεστό νερό ή μέσω εναλλάκτη.

Λέβητας Ελαιοτριβείου

Εγκατάσταση λέβητας βιομάζας 350.000 kcal στο υπερσύγχρονο ελαιοτριβείο στα Κρέστενα Ηλείας του κυρίου Χρήστου Σκούφη. Ο λέβητας δούλεψε μια πλήρης ελαιοκομική σεζόν 2023-2024 για τις ανάγκες ζεστού νερού σε όλη την μονάδα όπως επίσης και για ΖΝΧ. Τα αποτελέσματα του λέβητα μας: οικονομία στο καύσιμο, συνεχείς ροή ζεστού νερού στους διαχωρηστήρες και στους μαλακτήρες. Έτσι πετύχαμε μέγιστη απόδοση και οικονομία!

Οικιακοί λέβητες

Scroll to Top